KURSER + WORKSHOPS

GRATIS ONLINEKURS FÖR ALLA OAVSETT KUNSKAPSNIVÅ

Fem steg till meningsfull fotografering i vardagen

Lär dig hur du fotograferar barnen på ett lätt och roligt sätt samtidigt som du ger dig själv tid och utrymme för kreativitet dagligen genom fotografering med systemkameran. Vi tar bort hindren för fotografering med systemkameran och får igång motivationen att lära dig fotografering trots att du kanske för längesen gav upp hoppet!

EVENTUELL KURSSTART HÖSTEN 2024

SÄTT UPP MIG PÅ INTRESSELISTAN!

Är du redo att ta fotograferingen till nästa nivå?

Är du nybörjare och vill lära dig manuella läget och fotograferingens grundstenar inom kontexten för medveten och meningsfull fotografering? Då är Ett liv dokumenterat något för dig. Kan du redan manuella läget men vill gå djupare på teknik och din relation till fotografering rekommenderar jag Bortom den perfekta bilden. För dig som vill ta steget ännu längre och starta ditt eget företag för att fotografera andra så är Hitta din sanna röst för dig.

MINA SIGNATURKURSER:

ONLINEKURS I FOTOGRAFERING FÖR NYBÖRJARE

Ett liv dokumenterat

I den här kursen tar jag upp manuella läget och fotograferingens grundstenar så att du kan börja ta bilderna du ser framför dig. ALLA lär sig manuella läget och får verktyg för att ta bilder med känsla, djup och story. Du får också lära dig hur du gör fotograferingen på ett medvetet och meningsfullt sätt så att den blir hållbar i längden och så att du vet att bilderna du tar nu också kommer att vara de du vill se tillbaka på om 10-20 år. 

ANMÄLAN ÖPPEN NU!

FORTSÄTTNINGSKURS ONLINE I FOTOGRAFERING

Bortom den perfekta bilden

Den här kursen är maxad med kompositionstekniker, hur du fotar när det inte finns något naturligt ljus, hur du hittar inspiration i den invanda vardagen, hur du alltid kan hitta tillbaka till kreativiteten när du hamnar i en svacka, hur du använder olika kreativa tillägg i din fotografering för att boosta din utveckling och MYCKET MYCKET MER. Allt för att du ska kunna ta din fotografering och dina bilder till nästa nivå. 

SÄTT UPP MIG PÅ INTRESSELISTAN →

ONLINEKURS: KOM IGÅNG MED DITT FOTOFÖRETAG

Hitta din unika röst

Du vill uppfylla din dröm om att starta eget och börja fota andra, men du frågar dig; var börjar jag? Hur gör jag? Och framförallt; vågar jag? Det här är kursen för dig som vill göra rätt med ditt fotoföretag från början och den kurs jag önskar fanns när jag startade mitt företag. Jag har samlat all den kunskap som har visat sig vara avgörande under mina nio år som fotograf på heltid. 

SÄTT UPP MIG PÅ INTRESSELISTAN →

WORKSHOP I FJÄRÅS

Den själfulla familjefotografen

Kom till mig för två dagar i Fjärås och hitta lugnet i dig som fotograf och få verktyg för att hantera dina familjefotograferingar. Det är ingen konst att fotografera när alla förutsättningar är perfekta, men så ser det ju sällan ut under en familjefotografering. Detta är alltså ingen inspirationsworkshop utan ett tillfälle att se hur jag hanterar familjefotograferingen så som den är allra mest.

SÄTT UPP MIG PÅ INTRESSELISTAN →
Gratis guide & checklista

Vägen till bilderna du drömmer om!

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER!