JOBBA DIREKT MED MIG

FÖR DE GÅNGER DU VILL DYKA NER I EN FRÅGA LITE EXTRA

Vi ses online eller hemma hos mig! 

Ibland behöver man hjälp i en specifik fråga och då kan det vara skönt att få direkt kontakt och prata om just det som du vill ha hjälp med. Ibland kan det också vara så att man behöver träffas på riktigt för att prata igenom olika frågor. På denna sida hittar du hur vi kan träffas och prata om just dina specifika frågor!

HUR JAG KAN HJÄLPA DIG ↓
VEM ÄR LOUISE EGENTLIGEN?

Lite av min story...

En morgon 2015 när jag vaknade var jag helt slut och kunde inte ta mig upp ur sängen. Kroppen sa nej. Det låter kanske inte som någon höjdpunkt, det kändes inte så där och då heller, men det blev början på det mest spännande äventyret jag varit med om. Det var nämligen då som jag bestämde mig för att säga upp mig som journalist och starta eget och börja fota andra. Sen dess har jag överlevt en pandemi, världskriser, mina egna begränsande tankar och samtidigt upptäckt vad det är som gör skillnaden i ett fotoföretag. Det har inte alltid varit lätt, men jag kan nu säga att jag har SKILLS att klara mig. Jag delar jättegärna med mig till dig!

LÄS MER OM MIG →
HUR JAG KAN HJÄLPA DIG

Coaching

Boka en timmes coachingsamtal online så går vi igenom alla frågor du har. Jag är en öppen bok och håller inte tillbaka på något område! Du går garanterat ifrån samtalet med motivation och tusen nya idéer om hur du kan komma vidare! Ställ frågor om marknadsföring, sociala medier, fotografering eller vad du än har på hjärtat!

Hitta din
unika röst

Kom igång med ditt fotoföretag på rätt grunder. Du får verktyg för att hitta din unika bildstil och hur du sen gör så att hela ditt varumärke osar av den du är, så att du kan särskilja dig bland andra fotografer och skapa optimala förutsättningar för bokningar i ditt företag. Allt med stöd och pepp från mig i löpande coachingsamtal!

One on one

Boka en timme på plats här hos mig i Fjärås eller utöka till en heldag som skräddarsys helt till dig och det du behöver! Det kan handla om allt ifrån att du vill ha en genomgång i hur din kamera funkar, till att du vill ha hjälp med olika saker i ditt fotoföretag. 

SERVICE #1

Coaching

Boka en timmes coaching online så går vi igenom alla frågor du har! Genom att klicka på knappen här nedan kommer du till en bokningskalender där du kan välja en dag och tid som passar dig.

KOSTNAD: 1 495 kr/ timme

TA MIG TILL BOKNINGSKALENDERN →

SERVICE #2

Hitta din unika röst

Den här kursen går 1-2 gånger per år och du får individualiserad coachning av mig genom hela kursen beroende på vad just du behöver. Klicka här nedan för att garantera att du inte missar nästa omgång!

GÅ TILL INTRESSELISTAN →

SERVICE #3

ONE ON ONE

En dag bara för dig hos mig i Fjärås! Vi specialanpassar längd och innehåll helt efter vad du behöver just nu. Är det en genomgång av kameran? Är det hjälp med fotograferingen? Är det hjälp med marknadsföring? Eller något annat?

PRISEXEMPEL 1 TIMME: 2 995 kr 

SKICKA ETT MEJL TILL [email protected] & FÅ ETT KOSTNADSFÖRSLAG →

Riktiga resultat 

FRÅN KURSDELTAGARE