OM

HEJ DÄR...
Jag vet att du kämpar, att du vissa dagar bara vill sova och att du önskar att du hade mer tid och energi.
JAG TROR PÅ ATT...
Kreativitet kan ge oss den energi och närvaro som vi längtar efter så.
MIN DRÖM ÄR ATT...
Du får mer balans i livet samtidigt som du stannar tiden genom medveten och meningsfull fotografering.
hej!

Det är jag som är Louise

FOTOGRAF & UTBILDARE

Allt började med ett breakdown när Ofelia skulle fylla ett...

Hennes första år hade gått så fort och känslan i magen var inte bra. Jag undrade om jag verkligen hade varit där, hade jag njutit varje dag? Och vilka bilder hade jag tagit från hennes första år? Hade jag byggt en tidsmaskin av meningsfulla sekundrar? Eller hade jag byggt en tidsmaskin av uppstyrda, svettiga och jobbiga sekundrar som kanske inte riktigt berättade så mycket om hennes första år? Alltså, hennes första år på riktigt. Alla dessa frågeställningar ledde mig till att utforma en helt ny sorts fotografering som både skulle dra mig in i närvaro i våra stunder varje dag samtidigt som fotograferingen blev meningsfull och mer medveten.

Nu vill jag hjälpa dig att också börja fotografera livet så...

 

Så att du också kan njuta av era stunder lite längre. Så att du alltid kan se tillbaka på tiden som är nu, men också uppleva tiden som är nu MER genom att få mer närvaro genom medveten och meningsfull fotografering.

LÅT OSS SKAPA MAGI I DITT LIV →
FÖR ATT SUMMERA DET HELA...

Jag vill hjälpa dig att stanna tiden - både nu och sen

Och jag vill hjälpa dig att göra det genom medveten och meningsfull fotografering av barnen i vardagen. En av få hobbys du KAN och faktiskt också BORDE hålla på med mitt i familjekaoset!

4035

MAMMOR HAR DELTAGIT I FEM STEG TILL MEDVETEN OCH MENINGSFULL FOTOGRAFERING

ANTAL MAMMOR SOM HAR GÅTT ETT LIV DOKUMENTERAT

368

426

FOTOGRAFERINGAR GJORDA I MITT FÖRETAG SEN 2016

ÅRET DÅ JAG BÖRJADE MED KURSER I FOTOGRAFERING

2019

DINA NÄSTA STEG...

Är du redo att sätta igång?

Påbörja din resa mot ett mer dokumenterat och kreativt liv med mer närvaro och energi med de du älskar mest genom att ladda ner guiderna här nedan!

GRATIS GUIDE

Vägen till dina drömbilder

Börja med att ladda ner denna guide och checklista för att få en överblick över vad du behöver lära dig för att kunna ta bilderna du drömmer om så att vägen till målet blir greppbar. Sen är det bara att börja beta av checklistan punkt för punkt. I slutet av den tar du bilderna du drömmer om!

LADDA NER GUIDEN →
GRATIS GUIDE

Din guide i objektivdjungeln

Jag förstår verkligen att den här delen är mindre kul och att det är sjukt förvirrande med alla siffror och termer. Med den här guiden får du klarhet i vad det finns för olika sorters objektiv, vad som är viktigt att tänka på när du väljer objektiv + objektivtips för dig som vill fotografera barnen i vardagen.

LADDA NER GUIDEN →
Gratis guide

Lär dig de viktigaste inställningarna
i manuella läget

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER GUIDEN!